Van der Kam Gouda, Gouda
Over Van der Kam Gouda
Van der Kam Gouda

Van der Kam Fashion is uw kledingwinkel in Gouda!

In het centrum van Gouda, op de Markt 14, bevindt zich onze eigentijdse winkel met diverse soorten heren- en damesmode. Onze kleding is altijd ingekocht volgens de laatste trends. Wij bieden u de stijl die aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Damesmode in Gouda
Onze geheel vernieuwde winkel aan de Markt 14 in Gouda heeft een prachtige en eigentijdse collectie. Wij hebben een speciale Maison Scotch en Amsterdams Blauw afdeling en verkopen o.a. ook Nikkie, Moscow, Penn & Ink en Cambio. Maar natuurlijk zullen er elk seizoen ook nieuwe en andere inspirerende merken zijn. 

Kom langs en laat u verrassen, u bent van harte welkom.

Herenmode van der Kam Fashion Gouda
De veelzijdige herenmode collectie bij van der Kam Fashion heeft voor ieder wat wils. Diverse T-shirts, chino's, jeans en truien, maar ook kostuums, overhemden en zelfs maatwerk! Ga jij voor de casual look of juist voor een sportievere outfit? Bij van der Kam Fashion heb je genoeg keuze. Naast het gemak van online bestellen, kan je je kleding ook eerst komen passen in onze kledingwinkel in Gouda. Herenmode in Gouda shop je bij van der Kam Fashion.

Naast van der Kam Fashion te Gouda hebben we nog twee eigentijdse modewinkels in het hart van Amersfoort en Zutphen. In onze winkels staan service en kwaliteit al 150 jaar centraal. Kom bij ons langs en geniet van de enorme keuze, service, aandacht en kwaliteit!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Adres gegevens
  • Van der Kam Gouda
  • Markt 14
  • 2801 JH Gouda
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
*Zondag 12:00 - 17:30
* Eerste zondag van de maand koopzondag