Van der Kam Zutphen, Zutphen
Over Van der Kam Zutphen
Van der Kam Zutphen

De kledingwinkel naar de laatste trends
Om er altijd stijlvol en volgens de laatste trends uit te zien, winkel je bij van der Kam Fashion in Zutphen. Wij bieden u de stijl die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Door de ruime keuze in onze kledingwinkel zijn wij in staat te voldoen aan uw smaak. Onze medewerkers helpen u graag en geven u persoonlijk advies.

Damesmode in Zutphen
De collectie van van der Kam womenswear is zeer uitgebreid. Voor iedere vrouw hebben wij de juiste look en met een stijlvol merkenpakket proberen wij altijd de laatste trends te volgen. Merken als Maison Scotch, Amsterdams blauw, Superdry, Cambio en Marc Cain horen tot onze vaste merken, maar er zijn elk seizoen ook altijd weer nieuwe inspirerende merken. Verder hebben ook een zeer uitgebreide schoenenafdeling van Shuz.

Kom naar onze winkel in Zutphen en laat u adviseren door ons professionele verkoop team. Bij van der Kam Fashion slaag je altijd!

Herenmode
Naast de collectie damesmode in Zutphen, heeft van der Kam Fashion ook een gedeelte herenmode in Zutphen. Zowel online als in de winkel heeft u een ruime keuze uit t-shirts, broeken en blazers. Liever online bestellen? Ook dit is mogelijk. Gratis verzenden vanaf €50,-, maar altijd gratis af te halen in onze winkel(s). Niet tevreden of een verkeerde maat? Retourneren kan binnen 14 dagen of kom naar een van onze winkels. Herenmode in Zutphen shop je bij van der Kam Fashion.

Naast van der Kam Fashion te Zutphen hebben we nog twee eigentijdse modewinkels in het hart van Amersfoort en Gouda. In onze winkels staan service en kwaliteit al 150 jaar centraal. Kom bij ons langs en geniet van de enorme keuze, service, aandacht en kwaliteit!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Adres gegevens
  • Van der Kam Zutphen
  • Houtmarkt 47 - 51
  • 7201 KJ Zutphen
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
*Zondag 12:00 - 17:30
* Laatste zondag van de maand koopzondag